Topics

The Atrium

The Atrium's Topics

Nick Swinford

Nick Swinford

February 14 2011

E-Mail Notifications

I'm not sure what kind of bug this is or what's causing it, but I figured I'd post here.

When I receive an e-mail notification to a new topic or post in the Atrium group, I click on the name of the item in the e-mail to go directly to it, but instead of going to it, I'm sent to the "Logout" page(http://www.anahitapolis.com/index.php?option=com_user&view=login&return=*real long string*). I always check "Remember me" and have my credentials saved in my browser so I should automatically log in when I come to the site, but for some reason it doesn't seem to be function correctly. If I visit the site first, then click the link again, it'll direct me to the correct page.

Maybe a bug with authentication? #bugs #anahitapolis

Arash Sanieyan
Arash Sanieyan
February 14 2011 Permalink
When you're redirected to that page, are you logged in ? or not. If not, then you mean why the site is not remembering you right ?
Nick Swinford
Nick Swinford
February 14 2011 Permalink
Yes, I'm logged in when I come to the "Logout" page, but I'm not directed to the discussion thread.
Nick Swinford
Nick Swinford
February 14 2011 Permalink
Here's a screencapture of the page I'm sent to:

Dale-Kurt Murray
Dale-Kurt Murray
February 15 2011 Permalink
I've noticed this has happened to me once a few times before, after refreshing the page I am redirected to the intended page.
Arash Sanieyan
Arash Sanieyan
February 15 2011 Permalink
Ok I think I might be able to reproduce this bug locally. I will post what I find here.

Thanks

Powered by Anahita